Over Benjamins

Schoonmaakorganisatie Benjamins is een gevestigde naam in de regio. Onze meeste schoonmaakobjecten bevinden zich in het oosten van Nederland. Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van schoonmaak en reiniging. Door onze kennis en ervaring kunnen wij elke organisatie of instelling in welke branche dan ook van dienst zijn.

Door het complete aanbod ontzorgen wij onze opdrachtgevers compleet.  Wij hanteren korte communicatielijnen wat leidt tot een prettig contact met onze opdrachtgevers. Door het inzetten van vaste medewerkers op een locatie, leveren wij een constante hoge kwaliteit.

Branches

Schoonmaakorganisatie Benjamins houdt zich bezig met  schoonmaakwerkzaamheden in verschillende branches en Schoonmaakorganisatie Benjamins richt zich op het midden- en kleinbedrijf, scholen, zorginstellingen, VVE’s, woningcorporaties en (lokale) overheden.

Diensten

Schoonmaakorganisatie Benjamins is een full-service schoonmaakbedrijf. Dit houdt in dat wij alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden voor u kunnen verzorgen. Hieronder vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

Hier vind u onze algemene voorwaarden

Download ook onze zelfverklaring

Ook voor andere schoonmaakklussen kunt u altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna elke klus aan.

Over Benjamins