Bedrijfshallen

In bedrijfshallen is sprake van specifieke vervuiling. Afhankelijk van de werkzaamheden kan er veel stof of juist veel vettige vervuiling ontstaan. Daarnaast vraagt elke productieomgeving om een andere kwaliteit en frequentie van schoonmaken.

Schoonmaakorganisatie Benjamins heeft ervaring met het schoonmaken van de diverse vervuilingen. Ook beschikken wij over een uitgebreid scala aan producten om de vervuiling op een snelle en efficiënte aan te pakken. Op deze manier kunnen wij grondig en snel werken. Deze middelen zijn zo geselecteerd dat zij wel de vervuiling aanpakken maar hierbij geen schade toebrengen aan de productiemiddelen.

Veel productieruimtes hebben niet altijd dezelfde bezetting. Wij zijn in staat om de werkzaamheden in direct overleg met de klant op flexibele wijze aan te passen aan de werkzaamheden die in de ruimte worden uitgevoerd. Ligt een productielijn bijvoorbeeld tijdelijk stil i.v.m. storing of onderhoud en is het daardoor praktisch om hier te gaan schoonmaken, dan is dat altijd mogelijk.

Schoonmaakorganisatie kan snel inspelen op calamiteiten. Is er sprake van een situatie waarbij acuut schoonmaak vereist is (denk bijvoorbeeld aan lekkage) lossen wij dit altijd zo snel mogelijk op voor onze klanten. Op deze manier loopt de opdrachtgever zo min mogelijk vertraging op en kunnen de dagelijkse processen zo snel mogelijk weer worden opgepakt.

Bedrijfshallen verschillen in afmetingen, afwerking en werkzaamheden die er plaatsvinden. Wij hebben ervaring met zeer diverse bedrijfshallen. Dit varieert van bedrijven in de metaal- en kunstostof verwerkende industrie tot bedrijven die chips produceren en cleanrooms.

Ook de schoonmaak van de sanitaire en restauratieve ruimten die bij uw bedrijfshal horen verzorgen wij graag voor u. We vullen ook graag de automaten voor bijvoorbeeld koffie en soep voor u bij. Voor de sanitaire dispensers leveren wij ook graag de disposables. Meer informatie over het leveren van sanitaire dispensers en disposables vindt u onder Verkoop – Hygiëne papier en disposables

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfshallen