Opleveringsschoonmaak

Na een bouw of verbouwing is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn afhankelijk van de aard van de bouw of verbouwing. Vaak wordt een bouwplaats ‘bezemschoon’ opgeleverd. Voordat een ruimte in gebruik genomen kan worden zal er echter altijd wat moeten gebeuren.

Voor de diverse werkzaamheden die bij een opleveringsschoonmaak horen hebben wij de juiste kennis, materialen en middelen in huis. Wij passen de schoonmaakwerkzaamheden aan op de eisen en wensen van de eigenaar of gebruiker. Afhankelijk van de aard van het gebruik zullen deze eisen verschillen en soms zelfs per ruimte op dezelfde locatie verschillen.

De opleveringsschoonmaak wordt in veel gevallen uitgevoerd en aangestuurd door het bouw/ klussenbedrijf. Veel van onze opdrachtgevers bevinden zich in deze branche. Soms is het echter noodzakelijk dat als het bouw/ klussenbedrijf de schoonmaak conform afspraak heeft laten uitvoeren, er nog grondiger wordt schoongemaakt. Wij zetten graag de puntjes op de ‘i’.

Werkzaamheden die wij o.a. uitvoeren zijn:

  • Verwijderen van cementsluier
  • Afnemen en stofvrij maken van het interieur
  • Grondig reinigen van de vloeren
  • Glasbewassing inclusief verwijderen van eventuele verf/ stuc-resten

Meer informatie over de opleveringsschoonmaak van uw woning of (bedrijfs)pand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Opleveringsschoonmaak