Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen zijn de plaatsen waar onze jeugd veel tijd doorbrengt. Het is dan ook essentieel dat dit een schone en hygiënische omgeving is. Een stoffige, vervuilde omgeving kunnen een gevaar vormen voor de gezondheid. Hierbij kan worden gedacht aan gevaren als struikelen en uitglijden, maar ook aan aandoeningen als allergieën en astma.

Schoonmaakorganisatie Benjamins heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van scholen en onderwijsinstellingen. Wij hebben ervaring met het uitwerken van een praktisch werkrooster waarbij een goede prijs-kwaliteit verhouding voorop staat. In overleg met de opdrachtgever wordt gekeken naar de wensen en eisen die er zijn. Vervolgens wordt aan de hand van deze wensen een werkrooster uitgewerkt waarbij per dag duidelijk is wat er moet gebeuren. Er ontstaat zo een werkrooster dat helder is en goed te controleren op naleving ervan. De opdrachtgever weet zo precies wat hij kan verwachten van de schoonmaak.

Op veel (basis) scholen wordt gebruik gemaakt van een pool van ouders die op periodieke basis helpen met schoonmaken. Wij beseffen dat we ons moeten inzetten om door middel van een goede samenwerking de school schoon moeten houden. Op het moment dat er een ouderschoonmaak wordt georganiseerd op een school waar wij het schoonmaakonderhoud verzorgen, leveren wij daarom ook altijd kosteloos de benodigde materialen en middelen zodat deze avonden optimaal benut kunnen worden.

Naast de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van het interieur van diverse schoolinstellingen kunnen wij ook andere zaken verzorgen als het schoonmaken van de buitenzijde van het pand, glasbewassing, tapijtreiniging, vloeronderhoud en het leveren van disposables zoals toiletpapier en handdoekjes. U heeft op deze manier één aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met de hygiëne op uw school. Wij ontzorgen u graag op dit gebied.

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of een gratis advies op maat; neem dan contact met ons op!

onderwijsinstellingen