Kantoren

Een schone kantooromgeving is belangrijk voor medewerkers van elke organisatie en het is dan ook goed om hierin te investeren. Het werkt prettig, mensen voelen zich er goed bij en zijn productiever. Daarnaast daalt het ziekteverzuim.

Schoonmaakorganisatie Benjamins heeft veel ervaring met het schoonmaken van kantoren. Door het werkprogramma in goed overleg vast te stellen wordt met u als opdrachtgever wordt een optimaal resultaat behaald. Afhankelijk van de bezetting en eisen worden werkzaamheden en frequenties vastgelegd en vervolgens ook uitgevoerd. Het is mogelijk om de schoonmaak overdag of ‘s avonds uit te voeren. Dit wordt ook in overleg bepaald. Vindt u het prettiger om direct contact te hebben met de schoonmaker, dan komen wij overdag. Vindt u het vervelend dat er overdag wordt schoongemaakt, dan zoeken wij een tijdstip waarop u het minste overlast ondervindt.

In kantoren is vaak veel vertrouwelijke informatie aanwezig. Wij weten dit en houden hier ook rekening mee. Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en tekenen bij ingang van de arbeidsovereenkomst ook een geheimhoudingsovereenkomst. Als een opdrachtgever een eigen screening wil uitvoeren op het moment dat er een nieuwe schoonmaakmedewerker komt, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Wij staan garant voor nauwkeurige en betrouwbare medewerkers.

Onder kantoorschoonmaak verstaan wij meer dan enkel het schoonhouden van de kantooromgeving. Uiteraard horen hier ook de sanitaire-, restauratieve- en verkeersruimtes bij. Onze medewerkers verzorgen graag de gehele schoonmaak van uw pand. Ook zaken als het bijvullen en reinigen van koffie- en soepautomaten en sanitaire dispensers verzorgen wij graag. Sanitaire dispensers en disposables kunnen wij ook tegen aantrekkelijke tarieven leveren. Zo zoveel mogelijk bij één leverancier ondergebracht. Meer informatie over het leveren van sanitaire dispensers en disposables vindt u onder Verkoop – Hygiëne papier en disposables

De kantoorpanden waar wij schoonmaken variëren van aard. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden;

  • Accountantskantoren / Administratiekantoren
  • Notariskantoren
  • Bankgebouwen
  • Kantoren bij productie bedrijven
  • Kantoren bij dienstverlenende organisaties
  • Kantoren van handelsondernemingen

Kantoren