Zorginstellingen

Het schoonmaken van zorginstellingen is een vak apart. Doordat er bijna altijd sprake is van cliënten die aanwezig zijn, is het belangrijk om hier rekening mee te houden zodat de cliënten de rust krijgen die nodig is. Daarnaast is ook de bezetting van de diverse ruimtes van belang.

Schoonmaakorganisatie Benjamins heeft ervaring met het schoonmaken van diverse zorginstellingen en weet het werkprogramma aan te passen op de bezetting van de individuele ruimtes. In overleg met de opdrachtgever geven wij een praktische invulling aan de werkzaamheden die moeten gebeuren. Op deze wijze ontstaat er een mooie samenwerking tussen de zorg- en schoonmaakmedewerkers. Door het inzetten van vaste medewerkers per locatie raken ook de cliënten bekend met de medewerkers wat voor deze doelgroep als zeer prettig wordt ervaren.

Onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd voor de specifieke werkzaamheden op het object. Dat betekent dat onze medewerkers geschikt zijn voor de locatie en de doelgroep waar zij worden ingezet. Sociale vaardigheden, flexibiliteit en meedenken zijn aspecten die vooral in deze sector zwaar wegen bij de selectie van het personeel.

Onze schoonmaakmedewerkers zijn vriendelijk naar uw cliënten en houden rekening met uw doelgroep. Of het gaat om (al dan niet demente) bejaarde- of autistische mensen, een glimlach of vriendelijk woord is altijd op z’n plaats en kost niets. Ons doel is om er maximaal aan mee te werken om voor uw cliënten een prettige leefomgeving te realiseren.

Wij werken altijd met een offerte op maat. Bent u geïnteresseerd in de zaken die wij voor u kunnen betekenen, dan komen wij graag vrijblijvend bij u op locatie om een gericht voorstel of advies te geven. Dit verplicht u uiteraard tot niets.

Zorginstellingen waar wij schoonmaken zijn onder andere:

  • Ouderenzorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Verpleegtehuizen

Naast de werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren leveren wij ook een ruim assortiment aan middelen, materialen en disposables. In de zorgsector leveren wij ook specifieke producten zoals geïmpregneerde washandjes en nitril handschoenen. Meer informatie hierover vindt u onder Verkoop – Hygiëne papier en disposables.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zorginstellingen