Interieurreiniging

Een schone werkomgeving vergroot het werkplezier van uw medewerkers. Daarnaast geeft een schoon pand een nette en professionele en verzorgde uitstraling voor klanten, cliënten en andere bezoekers van uw pand. Iedereen werkt en leeft graag in een schone ruimte. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een kantoorruimte, fabriekshal, kantine of de sanitaire ruimte. Voor de dagelijkse of periodieke interieurreiniging van uw pand bent u bij ons aan het juiste adres.

Interieurreiniging

Wij kunnen voor alle branches de interieurreiniging verzorgen. Objecten die wij op dit moment schoonmaken zijn o.a.:

Werkwijze

In overleg met de klant stellen wij een werkprogramma op. Hierin worden de werkzaamheden en frequenties in overleg en geheel op basis van de wensen van de klant vastgelegd.

Regelmatige controle en evaluatie is hierbij erg belangrijk. Op elke locatie is een werkmap aanwezig. In deze map zit het werkprogramma, veiligheidseisen (productinformatiebladen e.d.) en een logboek. De werkmap is belangrijk voor een goede onderlinge communicatie.

Uw voordelen:

  • Kwaliteit als uitgangspunt
  • Korte communicatielijnen
  • Flexibiliteit

Op onze schoonmaakprojecten werken wij met vaste medewerkers. Zij kennen het pand, de wensen van de klant en andere zaken die worden afgesproken. Op deze manier bieden wij de opdrachtgever een constante kwaliteit en wordt de schoonmaakmedewerker een vertrouwd gezicht. Dit werkt prettig voor beide kanten.

Kwaliteit

Onze medewerkers zijn fanatiek en gedreven. Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en goede communicatieve eigenschappen zijn kenmerkend voor de medewerkers die wij op onze projecten inzetten. Door vaste schoonmaakmedewerk(st)ers per project voelen en nemen zij deze verantwoordelijkheid wat de kwaliteit ten goede komt.

Korte communicatielijnen

Doordat wij qua omvang een overzichtelijk bedrijf zijn en een platte organisatiestructuur hanteren, kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten. Er is altijd een direct aanspreekpunt beschikbaar die bekend is met het project en hierbij ook beslissingen durven en mogen nemen. U weet waar u aan toe bent en wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Flexibiliteit

Schoonmaakorganisatie Benjamins staat garant voor flexibele overeenkomsten. Geen jarenlange (wurg) contracten, maar een schone werk- en leefomgeving waar u zich prettig in voelt. Door diverse omstandigheden kan de bezetting van het schoon te maken object terug lopen. Ook is het mogelijk dat bijvoorbeeld door verplaatsing van werkzaamheden een locatie afgestoten moet worden. Wij zorgen dat er in overleg met de klant een oplossing komt, die voor opdrachtgever, opdrachtnemer en schoonmaakmedewerker het meest gunstig is.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interieurreiniging