Kwaliteit

Voor Schoonmaakorganisatie Benjamins staat kwaliteit voorop. Naast de kwaliteit van de werkzaamheden die wij uitvoeren, vinden wij ook de kwaliteit van de mens en zijn leefomgeving belangrijk. Dit is terug te zien in de ontwikkelingen die wij in de loop van de tijd hebben doorgevoerd.

Keurmerk Schoon

Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van Schoonmaken Nederland zijn in het bezit van het Keurmerk Schoon. Dit keurmerk staat voor professionaliteit en financiele betrouwbaarheid. Al jaren mogen wij met trots dit keurmerk dragen. We houden ons aan wet- en regelgeving, gaan netjes om met ons personeel en we hebben de administratie op orde. Wil je meer informatie over dit keurmerk? Neem dan eens een kijkje op de website van Keurmerk Schoon.

EcoBen

Voor de dagelijkse schoonmaak van het interieur maken wij gebruik van middelen uit de EcoBen productenlijn. Dit zijn middelen op basis van micro-organismen. De producten zijn zodanig samengesteld en opgebouwd uit die grondstoffen waarbij de gebruiker en zijn omgeving zoveel mogelijk worden ontzien.

De producten uit de EcoBen lijn hebben de volgende voordelen:

  • Veilig in gebruik
  • Compact en compleet
  • Overal toepasbaar (kantoor, woning, fabriek, school, winkel, etc.)
  • Geen gevarensymbolen
  • Geen dure opslag ‘gevaarlijke’ goederen

Ecolabel

Waar mogelijk streeft Schoonmaakorganisatie naar het gebruik van het Ecolabel. Het Ecolabel helpt bij het identificeren van producten en diensten die een verminderde milieu-impact gedurende hun levenscyclus hebben, vanaf de winning van grondstoffen tot productie, gebruik en verwijdering. Het in heel Europa erkende Ecolabel is een vrijwillig label dat volledig kan worden vertrouwd en stimuleert tot bescherming van het milieu.

Kwaliteit