Kwaliteit

Voor Schoonmaakorganisatie Benjamins staat kwaliteit voorop. Naast de kwaliteit van de werkzaamheden die wij uitvoeren, vinden wij ook de kwaliteit van de mens en zijn leefomgeving belangrijk. Dit is terug te zien in de ontwikkelingen die wij in de loop van de tijd hebben doorgevoerd.

OSB Keurmerk

Het OSB keurmerk is het belangrijkste keurmerk in de schoonmaakbranche. Voor dit keurmerk moet een bedrijf voldoen aan de NEN 4400-1 certificatie. Daarnaast moeten de zaken met betrekking tot het personeel, waaronder een correcte naleving van de CAO, goed geregeld zijn. In een zelfverklaring moet elke organisatie aangeven hoe er wordt omgegaan met aanbestedingen en sociaal beleid binnen de organisatie. Tot slot stelt de norm een aantal schoonmaakspecifieke eisen op het gebied van kwaliteit en communicatie met de klant. Alleen bedrijven die aan al deze eisen voldoen kunnen het keurmerk behalen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij in het bezit zijn van dit keurmerk!

Kwaliteit

EcoBen

Voor de dagelijkse schoonmaak van het interieur maken wij gebruik van middelen uit de EcoBen productenlijn. Dit zijn middelen op basis van micro-organismen. De producten zijn zodanig samengesteld en opgebouwd uit die grondstoffen waarbij de gebruiker en zijn omgeving zoveel mogelijk worden ontzien.

De producten uit de EcoBen lijn hebben de volgende voordelen:

  • Veilig in gebruik
  • Compact en compleet
  • Overal toepasbaar (kantoor, woning, fabriek, school, winkel, etc.)
  • Geen gevarensymbolen
  • Geen dure opslag ‘gevaarlijke’ goederen

Ecolabel

Waar mogelijk streeft Schoonmaakorganisatie naar het gebruik van het Ecolabel. Het Ecolabel helpt bij het identificeren van producten en diensten die een verminderde milieu-impact gedurende hun levenscyclus hebben, vanaf de winning van grondstoffen tot productie, gebruik en verwijdering. Het in heel Europa erkende Ecolabel is een vrijwillig label dat volledig kan worden vertrouwd en stimuleert tot bescherming van het milieu.

Kwaliteit