Schoonmaakbedrijf Bergentheim

U hebt een bestaand pand of u betrekt een nieuw pand in Bergentheim en u hecht waarde aan een schone, frisse omgeving? Dan bent u bij Schoonmaakorganisatie Benjamins aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw pand of bedrijfshal representatief is voor uw bezoekers. Daarnaast zorgt een schone, frisse omgeving voor een optimaal werkklimaat voor uw medewerkers. Kortom, Schoonmaakorganisatie Benjamins; uw schoonmaakbedrijf Bergentheim.

Wij komen graag bij u op locatie om uw kantoor- of bedrijfspand schoon te maken. Vanuit onze locatie in Bergentheim zijn we binnen enkele ogenblikken bij u op locatie.

Voor elke pand stellen wij in overleg en aan de hand van de wensen van de klant een werkrooster op dat exact aansluit bij uw wensen en budget. Vervolgens koppelen wij hieraan één of meer vaste medewerkers zodat u een vast gezicht en aanspreekpunt hebt. Ook zorgen wij ervoor dat er vaste krachten ingewerkt worden op uw locatie zodat u gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit schoonmaak, ook in geval van snipperdagen, vakantie of ziekte van de vaste schoonma(a)k(st)er.

Diensten

Voor onze klanten verzorgen wij onder andere het volgende:

Over Benjamins

Schoonmaakorganisatie Benjamins is een gevestigde naam in de regio. Onze meeste schoonmaakobjecten bevinden zich in het oosten van Nederland. Wij zijn een all-round schoonmaakbedrijf en leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van schoonmaak en reiniging. Dit omvat reguliere dagelijkse schoonmaak van organisaties in diverse branches, zoals zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven, maar ook specialistische reiniging in de breedste zin van het woord. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij elke organisatie of instelling in welke branche dan ook van dienst zijn.

Waarom Benjamins?

Het leveren van een goede service en hoge kwaliteit schoonmaakdienstverlening is voor ons erg belangrijk. Dit realiseren wij vooral door korte communicatielijnen met zowel de schoonmaakmedewerkers als met de klant. Om deze reden hanteren wij een ‘platte’ organisatiestructuur. Op deze manier is de betrokkenheid van onze medewerkers hoog en de klanttevredenheid optimaal.

Schoonmaakbedrijf Bergentheim

U zocht op Schoonmaakbedrijf Bergentheim