Linoleum / marmoleum

Linoleum en marmoleum vloeren worden vaak voorzien van een waslaag. Deze waslaag beschermt de vloer tegen beschadigingen. Ook zorgt de waslaag voor een mooie uitstraling van uw vloer. Deze kan naar keuze meer of minder glans bevatten. Na verloop van tijd vertoont een waslaag slijtage. Vooral op de plaatsen die intensief gebruikt worden is de slijtage heftig.

Linoleum

Specifieke tekst over linoleum

Marmoleum

specifieke tekst over marmoleum

Over Benjamins

Schoonmaakorganisatie Benjamins is een gevestigde naam in de regio. Onze meeste schoonmaakobjecten bevinden zich in het oosten van Nederland. Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van schoonmaak en reiniging. Door onze kennis en ervaring kunnen wij elke
organisatie of instelling in welke branche dan ook van dienst zijn.

Waarom Benjamins?

Het leveren van een goede service en hoge kwaliteit schoonmaakdienstverlening is voor ons erg belangrijk. Dit realiseren wij vooral door korte communicatielijnen met zowel de schoonmaakmedewerkers als met de klant. Om deze reden hanteren wij een ‘platte’ organisatiestructuur. Op deze manier is de betrokkenheid van onze medewerkers hoog en de klanttevredenheid optimaal.