OSB keurmerk behaald!

Als één van de eerste schoonmaakbedrijven heeft Schoonmaakorganisatie Benjamins uit Bergentheim per 1 januari 2013 het OSB-keurmerk behaald. Afgelopen week vond de officiële uitreiking van het keurmerk plaats uit handen van OSB bedrijfsadviseur Steef Gaspers. Met het behalen van het keurmerk laat Schoonmaakorganisatie Benjamins zien, dat zij waarde hecht aan kwaliteit, de administratie op orde heeft en dat er op een juiste, transparante wijze zaken wordt gedaan.

Het OSB-Keurmerk werd op 1 januari jl. geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. Het OSB-Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche. Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen.

Schoonmaakorganisatie Benjamins is al bijna 20 jaar een begrip in de regio. Zij verzorgt de schoonmaak op kantoren, scholen, bedrijfsgebouwen, zorginstellingen en recreatiebedrijven. Het dienstenpakket omvat ook glasbewassing, hogedrukreiniging, tapijt- en meubelreiniging en specialistisch vloeronderhoud. Daarnaast worden er vanuit het pand aan de Fliersdijk in Bergentheim schoonmaakmiddelen en materialen verkocht aan zakelijke gebruikers en particulieren.

‘Het keurmerk is een mooie manier om aan te tonen waar wij al jaren voor staan; kwaliteit en betrokkenheid van en bij het personeel’, aldus Herman Benjamins. ‘We zien het behalen van het keurmerk als een mooi voorbeeld van hoe wij ons als organisatie verder ontwikkelen en professionaliseren’, vult zijn zoon en mede-eigenaar Gerrit Benjamins hem aan.

Kwaliteit

Contact