Recreatiebedrijven

Een vakantiewoning die bij aankomst schoon en fris is, geeft mensen een fijn gevoel. Toch blijkt uit onderzoek van de consumentenbond dat de meerderheid van de vakantiewoningen niet voldoet aan hygiëne-eisen. Schoonmaakorganisatie Benjamins doet dit graag anders!

Schoonmaakorganisatie verzorgt de schoonmaak van vakantieobjecten op diverse recreatiebedrijven. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om vakantiehuisjes, maar ook om stacaravans, chalets, sanitaire gebouwen en kantines. Elke ruimte vraagt een eigen aanpak, en wij kennen die aanpak.

Recreatieverblijven (huisjes, chalets, caravans etc.)
Voor de schoonmaak van recreatieverblijven is het mogelijk een vaste tijd per eenheid af te spreken. Deze tijd wordt dan per eenheid gebruikt om het verlijf schoon te maken. Een andere mogelijkheid is om de verblijven schoon te maken op basis van de vervuiling die er is. Het ene verblijf is uiteraard minder schoon dan de andere. Dit kan diverse oorzaken hebben zoals verschil tussen de gebruikers en weersomstandigheden. Vooraf wordt dan in overleg met u als klant afgesproken hoe het verblijf er na de schoonmaak uit moet zien.

Sanitaire gebouwen
Op veel recreatiebedrijven wordt gebruik gemaakt van gezamenlijke sanitaire ruimtes. Ook hier is een goede schoonmaak zeer belangrijk. Niemand douchet zich graag in een ruimte die niet schoon is. Wij maken een planning op basis van de verwachte drukte in een periode. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en het aantal bezoekers wordt op regelmatige basis een sanitaire dieptereiniging gehouden. Het maakt hierbij niet uit om het gaat om een kleedruimte, doucheruimte of toiletten. Op deze manier hebben uw gasten altijd het gevoel gebruik te maken van schone sanitaire voorzieningen.

Hoe we de afspraken ook maken, wij zijn pas tevreden als uw bezoeker het ook is!

Objecten die wij schoonmaken zijn onder andere:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Recreatiebedrijven